Samen groeien

Groeien doe je niet alleen in het hier en nu. WIJzer met verbindt ervaringsdeskundigen en professionals in zorg en onderwijs om van en met elkaar te leren, zodat ook jij kunt blijven groeien.

Wij dagen professionals uit om met ons mee te doen, omdat wij geloven dat je door intervisie met elkaar kunt groeien. Door kennis te delen en kennis van anderen tot je te nemen. Iets wat je alleen voor elkaar krijgt door actief hiermee bezig te zijn.

WIJzer met verbindt professionals en ervaringsdeskundigen digitaal met elkaar binnen communities en laat hen ervaren wat dat samen groeien is. Binnen bijeenkomsten kun je elkaar ook fysiek ontmoeten.

Het WIJzer met team zorgt voor en dynamisch ledenportaal met een bron aan informatie. Een technisch hoogstandje dat ervoor zorgt dat je je netwerk vergroot en de samenwerking ook buiten de eigen community tot stand gebracht wordt.

Op basis van samenwerking

Omdat zorg, onderwijs en bedrijfsleven nauw met elkaar verbonden zijn in ieders leven, is samenwerking in elk opzicht van cruciaal belang om elkaar te versterken. Wij geloven dat ‘doen waar je goed in bent’ niet genoeg is en dagen je uit om eens met een andere discipline aan tafel te gaan om van elkaar te leren.

en voor langere termijn

Groeien doe je niet alleen in het hier en nu. In onze bijeenkomsten zorgen wij voor inspirerende onderwerpen, zodat ook jij kunt blijven groeien. Sommige onderwerpen kunnen binnen een verdiepende sessie, in een kleinere setting, verder uitgewerkt worden. Zo stel je je eigen routemap van ontwikkeling samen. Daarnaast biedt ons ledenportaal je de mogelijkheid om in een veilige omgeving met leden contacten te leggen, vragen te stellen, te beantwoorden en kennis te delen om te kunnen blijven groeien.

Want samen zijn we de WIJste.

Ons team

Linkedin
Linkedin

Vul je gegevens in, dan nemen we contact met je op

Waarom lid worden?

Laat je verbazen en word ook lid!

Laat zien wat jij in huis hebt!

Verbind je aan de juiste mensen, inhoud en kennis en laat zien wat jij in huis hebt.  Door een profiel op het platform gecombineerd met een uitgebreid bedrijfsprofiel op onze zoeker worden jij en jouw organisatie uitstekend vindbaar op internet in Nederland en België en profiteer je ook van een hoge positie in Google, Bing en Yahoo.

aanmelden