Ben jij een meisje met autisme, tussen de 12 en 17? En hou je van bakken, creatief bezig zijn, buiten actief zijn of beauty? Dan hebben we iets leuks voor je!

In 2020 organiseren we 5 leuke activiteiten voor meiden met autisme in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar.  Gewoon omdat het leuk is om “meidendingen” te doen, maar vooral omdat het nog leuker is om dat samen met leeftijdsgenoten te doen. Het groepje zal uit maximaal 6 meiden bestaan en wordt begeleid door Hilde ten Thije en Esther Smeets (beiden moeder van een dochter met autisme).

Graag willen we dat meiden een band met elkaar kunnen opbouwen. Na inschrijving ontvang je een bevestiging per mail. We nemen telefonisch contact met je op om het eea samen te bespreken, pas daarna hoor je of je definitief kunt deelnemen.

In 2021 gaan we door met de activiteiten! Zodra dat programma bekend is, zullen we dat publiceren. Hou daarvoor deze pagina in de gaten.

Meidenevents

Activiteitenoverzicht

  • Zaterdag 10 oktober – 10.30 – 12.30 uur – Sportieve buitenactiviteit tussen Lieshout en Gerwen

    We gaan de bossen in! We lopen met z’n allen een mooie route en zullen onderweg stoppen voor challenges, speurwerk, lichte oefeningen en opdrachten die je samen of alleen uit mag voeren.

    Onderweg heb je bijvoorbeeld je telefoon nodig voor foto opdrachten, je creativiteit om met de materialen in het bos wat te maken en hebben we elkaar nodig bij het speurwerk. Zal het ons lukken het prachtige plekje te vinden?!

    Dit evenement organiseren we onder begeleiding van Janneke, vitaliteitscoach van Fris & Energiek.

  • Zaterdag 14 november – 14.00 – 16.30 uur Beautysalon: make-up & nagels lakken – Lieshout

    Meer info volgt zsm.

Kosten
Voor de activiteiten vragen we slechts een kleine bijdrage van €5,-. Vervoer naar de activiteit dient men zelf te regelen.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de activiteiten?
Stuur ons gewoon een e-mail en laat het ons even weten.

Vragen?
Heb je nog vragen of wil je een keertje proefdraaien? Laat het ons even weten via e-mail of via het onderstaande aanmeldformulier of bel gewoon even met Hilde ten Thije op 06-52071549.

Meiden met autisme zijn niet moeilijk, ze hebben het moeilijk.

Inschrijfformulier